En ole koskaan vielä onnistunut tekemään "kunnollisen" näköisiä gluteenittomia sarvia. En siis tälläkään kertaa... Maussa ei ole moittimista, mutta taikina on niin haperoa, että ulkonäkö ei tule parhaaksi mahdolliseksi. Laitoin sarvien sisään juuston lisäksi vaihteeksi kinkkua.

620179.jpg

KINKKU-JUUSTOSARVET:

- 3 1/2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta

- 2 dl juustoraastetta

- 2 1/2  tl leivinjauhetta

- 1/2 tl suolaa

- 50 g voita

- 2 dl kermaviiliä

Täyte:

- 100 g kinkkua pilkottuna

- juustoraastetta

Sekoita jauhot, juustoraaste, leivinjauhe ja suola keskenään. Nypi joukkoon pehmeä voi. Lisää kermaviili. Anna kovettua hetkisen aikaa jääkaapissa. Hienonna  kinkku ja sekoita täytteen juustoraaste joukkoon. Kaaviloi taikinasta kaksi n. 20 cm:n halkaisijaltaan olevaa pyöreää levyä. Jaa kumpikin kahdeksaan osaan. Laita täytettä leveämpään päähän ja kääri sarviksi. Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia.