Eilen illalla isäntä tuli kotiin koko päivän kestäneeltä reissulta nälkäisenä. Jotain tukevampaa iltapalaa piti kehitellä, eikä oikein saunan jälkeen enää jaksanut mitään kovin vaativaa kokkailla. Tein sitten tämän oman versioni perunamunakkaasta, joka kelpasi miehelle paremmin kuin hyvin. Kuvassa ei järin houkuttelevan näköistä sörsseliä, mutta maku oli kohdallaan (sen verran kuin minulle maistiaisia jäi...)

376134.jpg

 

PERUNAMUNAKAS:

- n. 1/2 pss perunasipulisekoitusta

- 2 rkl margariinia/öljyä

- 5 nakkia

- 6 kirsikkatomaattia

- 3 munaa

- 3 rkl vettä

- mausteita (esim. suola, pippuri, yrttimaustesekoitus)

- juustoraastetta

Kuumenna rasva kevyesti pannulla, lisää perunasipulisekoitus ja pilkotut nakit. Anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää muutamaan osaan pilkotut tomaatit. Sekoita munien rakenne rikki ja lisää niiden joukkoon vesi ja mausteet. Kaada munakasseos pannulle ja anna hyytyä. Lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta.