En ole ennen pitänyt broilerin koipi-reisipaloja kunnon ruokana, siispä meillä ei niitä ole vielä kovin pitkään ollut tarjolla. Minua on inhottanut koipireisien "limaisuus" ja rakenne yleensä, mutta nyt kun olen niitä jokusen kerran ruuaksi tarjoillut olen pidentänyt paistoaikaa huimasti. Koivet ovat saaneet olla uunissa jopa kaksi ja puoli tuntia 150 asteessa, niin niistä on tullut ihanan rapeita ja mehukkaita.

Lisukkeeksi oli tällä kertaa tarjolla raakana paistettuja perunoita, jotka kuuluvat koululaisen lempiruokalistalle. Vaikka ruoka on yksinkertainen, niin aika työläs joten ei tule juuri arkisin tehtyä.

376300.jpg

Kuorin ja viipaloin n. kilon perunoita ja paistan öljyssä paistinpannussa useissa erissä. Mausteeksi eivät kaipaa kuin suolaa.