Ollaan oltu hieman flunssassa koko sakki, joten kokkailut ovat olleet hieman jäissä. Jäässä tässä tuntuu olevan muutenkin, pakkanen sen kuin nurkissa paukkuu:) Kroonista makeanhimoa ei flunssakaan tunnu poistavan, joten äkkiä kyhäsin riisisuklaata jääkaappiin joulunalusajalta jääneestä kookosrasvasta. Ohje on jostain vuosia sitten kopioimani, en nyt kyllä muista tarkalleen mistä:) Idean sain täällä blogimaailmassa surffaillessani, sillä jollain sivulla bongasin herkullisen näköisiä riisisuklaita. Linkkiä en voi nyt laittaa, kun tällä flunssaisella päällä en enää muista missä riisisuklaat bongasin... Sama pää kesät talvet!

380314.jpg

RIISISUKLAA:

- 125 g kookosrasvaa

- 2 dl tomusokeria

- 1 dl kaakaota

- 7 dl riisimuroja

- 2 tl vanilliinisokeria

Sulata kattilassa miedolla lämmöllä kookosrasva. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita joukkoon riisimurot ja vanilliinisokeri.

Jaa massa paperimuotteihin ja anna kovettua viileässä.