Lauantai-iltana meillä usein herkutellaan vohveleilla. Tämä ohje on meidän perheen suosikki, kaurahiutaleet tekevät vohveleista meheviä. Seuraksi vadelmahilloa ja kermavaahtoa! Vaikka en olekaan mikään aktiivinen kevyttuotteiden käyttäjä, olen jo aikoja sitten hylännyt tavallisen kuohukerman kermavaahdon teossa. Flora Vispi on mielestäni rakenteeltaan ja maultaankin parempaa, ja siinä samalla kevyempi vaihtoehto.

387004.jpg

- 50 g margariinia/ voita

- 2 munaa

- 6 dl maitoa

- 1 dl kaurahiutaleita

- 4 dl vehnäjauhoja (meillä yllätys yllätys taas gluteenitonta jauhoseosta!)

- 1/2 tl suolaa

Sulata ja jäähdytä rasva. Vatkaa munat kulhossa, sekoita joukkoon puolet maidosta. Sekoita kaurahiutaleet ja jauhot joukkoon. Lisää loput maidosta, rasva ja suola.