Meillä on lähestulkoon aina kotona banaaneja. Tietenkin joskus käy niin, että banaanit alkavat tummua ja niistä pitäisi keksiä jotain muuta; minä nimittäin syön banaanini vain ilman tummia läiskiä;) Jonkun mielestä siis lähes raakana... Usein ujutan ylikypsät banaanit hedelmäsalaattiin tai sitten teen näitä ihania pieniä banaanilettuja! Kauniimipia saisi lettupannulla, mutta itse en ole sellaista koskaan tullut hankkineeksi. Lettujen kaveriksi tarjoan kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

460139.jpg

BANAANILETUT:

- 3-4 isoa kypsää banaania

- 1 dl vehnäjauhoja/gluteenitonta jauhoseosta

- 2 munaa

Survo banaanit haarukalla. Lisää jauhot ja munat banaanimössön joukkoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista pieniä ohukaisia tilkassa öljyä, tarjoa kermavaahdon kera.