Tämä herkullinen ruoka sopii hyvin viikonloppuruuaksi, joka on helppo valmistaa. Sekä perunat että kala valmistuvat näppärästi samassa uunivuoassa.  Pikkuväen makuun chevrejuusto on hieman vahvaa, joten lapsen oman lohipalan päälle ei juustoa laitettu. En myöskään lisää tähän ruokaan suolaa, sillä juusto on sen verran suolaista.

469367.jpg

CHEVRELOHTA JA VALKOSIPULIPERUNOITA:

- 400 g valkosipuliperunaviipaleita (pakaste)

- 1 prk ranskankermaa

- 1/4 tl mustapippuria

Päälle:

- 1 lohimedaljonki per ruokailija

- mustapippuria rouheena

- 1 viipale chevreä (eli vuohenjuustoa) per lohimedaljonki

Sekoita jäisten perunaviipaleiden joukkoon ranskankerma ja pippuri. Levitä seos laakeaan isoon uunivuokaan. Pane 20-25 minuutiksi 225 asteiseen uuniin.

Nosta perunoiden päälle ensin hieman pippuroitu lohi ja jokaisen lohipalan päälle noin sentin paksuinen viipale vuohenjuustoa- Pane takaisin uuniin 10-15 minuutiksi.