Meillä harvemmin käytetään puolivalmisteita, koska useissa valmisruuissa on vehnäjauhoja tai muuta gluteenittomaan ruokavalioon sopimatonta. Pakastepyttipannuissa on kuitenkin löydettävissä myös gluteenittomia versioita, maku ei tokikaan ole itsetehdyn veroinen, mutta mies joskus yksin kotona ollessaan haluaa päästä helpolla=) Testasin vihdoinkin vuosia sitten kauan reseptivihkosesta löytämääni pyttipannupaistosta. Ihan kelvollista arkista pikaruokaa, kunhan käyttää tarpeeksi mausteita. Itse hieman turhaankin arkailin mausteiden kanssa. En esipaistanut pyttäriä pannulla, se olisi voinut olla ihan hyvä idea. Enemmän makua voisi myös saada, jos vaihtaisi munamaidon sulatejuusto-maitoliemeen.

573914.jpg

PYTTIPANNUVUOKA:

- 1 pss pakastepyttipanua (n. 500 g)

- 3 munaa

- 4 dl maitoa

- suolaa, mustapippuria, basilikaa, oreganoa

- 75 g juustoa raasteena/viipaleina

- 2 tomaattia viipaleina

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kaada pyttipannu uunivuokaan. Sekoita maito, munat ja mausteet keskenään ja kaada vuokaan. Levitä tomaatti ja juusto pinnalle. Paista 40-45 minuuttia.